Electron, интернет-магазин
Не рекомендую
Согласен с отзывом

Жах. Прислали гіроскутер типу ninebot упаковка без пенопластового каркасу, але товар видно що не юзаний, забрали. Але подарувати уже гарно неможливо. Колеса пусті. Коли зібрали з палкою керування виявилось що гіроскутер взагалі неїде, втрачає силу тяги і стає небезпечним для їзди. Терміново зараз веду бесіду за повернення товару. Не знаю чим все закінчиться. Магазин нерекомендую відчуваю що це мошенніки продають повний брак. Не в якому разі непрацюйте з ними через пересилку по пошті навіть по наложенному платжу, бо підсунуть негодний бракований товар. Якщо ситуація виправиться магазином то я зміню відгук і свою оцінку

Менеджер: Богдан.0955150594
Заказ: 4991

28.03.2023

Юрий Супрун
Не рекомендую
Согласен с отзывом

Черт меня дёрнул сэкономить деньги... 29.04.22, в Киеве, забрал с почты два самоката, которые приехали из Одессы, 30.04 на одном из них сгорел бортовой компьютер. Мировым путем продавец вернуть деньги за товар не хотел, т.к. на одометре уже был 1км пробега. Но(!) продавец уверил, что чинить готов и будет за свой счёт. Отвёз в сервис и спустя чуть больше двух недель таки получил второй самокат обратно. В период ожидания приходилось наяривать продавцу звонками, т.к. даже мастер сервисного центра звонил мне и говорил, что не понимает что происходит в вопросе замены бортовика.
Примерно 06.07.22 сгорел бортовой компьютер на втором самокате, без звонка в магазин - сразу отвёз в сервис самокат. Мастер из сервиса пытался связаться с продавцом, после двух дней молчания продавца - мастер позвонил мне и попросил подключится, т.к. вопрос никак не решается. Я до продавца дозвонился сразу, он мне сказал, что бортовик сейчас взять негде, что делать он не знает, но если я найду где купить - он оплатит и заменит БК. Я нашел, презентовал ему ссылку на товар, на что получил ответ "сейчас я все решу" и ещё спустя неделю, когда мне опять позвонил мастер из сервиса - я набрал продавца, а тот мне заявил, что магазина уже не существует и я волен решать вопрос так, как мне будет угодно.

Менеджер: Роман

18.07.2022

Евгений Языков
Не рекомендую
Согласен с отзывом

16 червня 2021 року замовив електросамокат Electric Scooter M365. Спілкувався зі мною Роман. Все гарно розповів і роз'яснив. Прийшов товар без гарантійного талону і документів. В телефонному режимі Роман дуже переконливо запевнив, що проблем не буде, що все дошлють, що я є у них в базі, на випадок чого і т.д . Повірив, а даремно.... документи так і не надіслали. Через тиждень у дитини самокат зламався. Звертаюсь в магазин ELECTRON, і тут почалось: у базі вас нема, звертайтесь до постачальника, постачальник нічого не знає, хоча гроші отримав, чеки є, номера телефонів інтернет-магазину та постачальника є, але відповідальність на себе не бере ніхто. Врешті-решт Роман скерував на ремонт мене до майстра Валентина у Києві. Виявляється згорів контролер. Ремонтувати по гарантії не хочуть. Кажуть вага була надто велика, не витримав контролер. А дитина ледве 30 кг важить. Потім на перепад напруги почали списувати. Дійшли до того, що контролер я оплачу, а вони роботу. Сьогодні вже 18 жовтня, а віз і досі там!!!! Ні контролера, ні самоката, ні ремонту!!! Стабільно раз в тиждень телефоную і Роман мене слізно запевняє що ось-ось відправить контролєр, що вже все вирішено, завтра все буде і т.д. Категорично не рекомендую. Краще заплатити на 300 грн. дорожче і купити в нормальному і надійному інтернет магазині, ніж в ELECTRON!!!

Менеджер: Роман, Богдан

18.10.2021

gasay

Отзывы

отличный нет
нормальный нет