Smart3d, интернет-магазин
Нормальный магазин
Согласен с отзывом

Заказала посудомийну машину, дуже просила, щоб був тільки сірий колір. Замовила доставку Новою поштою з накладеним платежем. Відправили у той же день. Забирав чоловік, колір не перевірив. Наш косяк. Дома з'ясувалось, що вона біла. Я вже почала хвилюватись. Подзвонила по телефону, вказаному на сайті. З'ясувалось, що пересорт на складі у постачальника. Сказала, що буду повертати. Так мені через 10хвилин на карту повернули вартість посудомийки, коли я була вдома, ще до відправки мною посудомийки назад. Ще і вартість доставки взяли на себе. Приємно здивована, що компанія так відноситься до своїх покупців. Так тримати! Дякую.

Менеджер: Павло
Заказ: #9648
Дякую Оля. Да сделка не состоялась. Приянто удивлён что написали нашу историю.

28.01.2023

Ольга Феденко
Нормальный магазин
Согласен с отзывом

Заказали масляные обогреватели Saniko, приятно удивила цена и сервис. На обогреватель распространяется гарантия. Особенно благодарны Павлу за внимательность. Бесплатно доставили (на покупку от 5000 грн.) и оперативно – в тот же день, буквально за 3-4 часа .

Менеджер: Павел
Заказ: Заказ-639 от 06.04.17

09.03.2018

medvedkosofia7
Нормальный магазин
Согласен с отзывом

Магазином дуже задоволена. Доступні ціни, оперативна доставка.
До мене складно було додзвонитися після оформлення замовлення на сайті, але менеджер проявив наполегливість зберігши при цьому спокій. Замовлення в магазині виявився найкращим співвідношенням ціна-якість.

Заказ: Телевизор SAMSUNG UE-32K5100

12.09.2017

Марина123